Slider
POPULÄRA PRODUKTER
HÖGST BETYG
  • HÖGST BETYG
  • UTVALDA
  • NYA

Elektrisk sparkcykel 120 W blå

1 562 kr
Denna sensationella elsparkcykel är lämplig för barn på 6 år och uppåt. Den klarar en maximal belastning på 50 kg. Den har en kraftfull 120 W motor som kan gå upp till 12 km/tim. Denna elsparkcykel är utrustad med en miljövänlig motor och rullar mjukt och tyst. Den har ett kraftfullt batteri som räcker upp till 30 minuter (beroende på urladdningen). Sparkcykeln har en bakbroms. Denna elektriska sparkcykel är tillverkad i aluminium och stål och har en stadig, hopfällbar kaross. Styret kan justeras för att passa barnens längd. Dessutom gör dess hopfällbara design det enkelt att förvara och transportera den. Vid leveras ingår 1 x enhet, 1 x laddare, monteringstillbehör och reservsäkringar.

Cykelställ för 4 cyklar golvmonterat 104x33x27 cm stål

737 kr
Håll dina cyklar i ordning samtidigt som du sparar plats med detta cykelställ för 4 cyklar. Det är lämpligt för garage, på verandor, uteplatser, arbetsplatser, osv. Detta cykelställ är tillverkat i galvaniserat stål, vilket gör det starkt och stabilt. Det är väldigt enkelt att installera och demontera. Cykelstället passar en mängd olika cykeldäck och kan fästas i marken. Du behöver bara parkera dina cyklar genom att sätta in hjulet i öppningen, så att cykeln inte välter. Vårt golvmonterade ställ är enkelt att montera.

Vadarbyxor med stövlar grön strl. 38

599 kr
Håll dig torr när du fiskar med våra vadarbyxor. Detta speciellt belagda polyestertyg är mysigt och skönt på insidan samtidigt som det har en robust utsida. Tack vare sina sydda och förseglade sömmar, såväl som de fastsittande stövlarna är våra vadarbyxor 100% vattentäta. Dessutom låter axelremmarna dig att justera byxorna till en perfekt passform.

Elektrisk sparkcykel 120 W röd

1 599 kr
Denna sensationella elsparkcykel är lämplig för barn på 6 år och uppåt. Den klarar en maximal belastning på 50 kg. Den har en kraftfull 120 W motor som kan gå upp till 12 km/tim. Denna elektriska sparkcykeln löper smidigt, tyst och har en miljövänlig elektrisk motor. Den är försedd med ett kraftfullt batteri som fungerar upp till 30 minuter (beroende på urladdning). Sparkcykeln har bromsar bak. Denna elektriska sparkcykel har ett robust, hopfällbart chassi i aluminium och stål. I paketet ingår 1 x enhet, 1 x laddare, monteringsutrustning och reservsäkringar.

Ribbstol 80×15,8×195 cm trä

3 599 kr
Ge dina barn en möjlighet att utföra fysiska aktiviteter med vår fascinerande ribbstol i trä! Den här ribbstolen är tillverkad i furu och är mycket stadig och hållbar, dess maximala belastningskapacitet är 100 kg. Träribborna med ytbehandling garanterar säker användning när barnen använder stegen för träning. Den sparar dessutom plats eftersom ribbstolen måste monteras på väggen. Vid leverans ingår väggbeslag.

Uppblåsbar gymnastikmatta med pump 600x100x10 cm PVC rosa

2 937 kr
Letar du efter en stor och professionell matta för träning eller lek? Då är vår uppblåsbara gymnastikmatta ett smart val. Denna gymnastikmatta har en oöverträffad styrka och hållbarhet, och är enkel att ta med och sätta upp. Den kan även användas av parker, skolor och idrottsföreningar. Denna uppblåsbara matta är tillverkad av PVC med hög densitet. Den är stötdämpande, vattentät och halkfri vilket bidrar till trygghet. Den är mångsidig i bruk och kan användas inomhus för gymnastik, kickboxning, yoga och brottning. Den är också lämplig för utomhusaktiviteter såsom användning i simbassänger eller hav, lekar på gräsmattor och så vidare. I leveransen ingår även en pump för enkel installering och deflation. Alla artiklar är förpackade i en PVC-väska, för enkel förvaring och transport.

Campingstolar hopfällbara 2 st med fotstöd aluminium grå

1 774 kr
Denna uppsättning med 2 campingstolar i aluminium blir perfekt för jakt, camping, fiske, resor eller andra utomhusaktiviteter. Dessa strandstolar kan justeras i 5 positioner. De har ett fotstöd och ett stoppat nackstöd. Tack vare den robusta konstruktionen är dessa fällbara stolar hållbara och stabila. Varje trädgårdsstol klarar en belastning på upp till 120 kg. Det högkvalitativa textilentyget är slitstarkt. Stolarna är enkla att ta med sig och flytta runt tack vare deras lätta aluminiumram och hopfällbara design. Dessa trädgårdsstolar kan enkel fällas ihop när de inte används för transport och förvaring. I leveransen ingår 2 campingstolar.

Pure2Improve Träningsnät 732x244x244 cm PE

1 304 kr
Med detta träningsnät från Pure2Improve kan du jobba på dina fotbollsfärdigheter från olika vinklar. Att öva på att skjuta från olika vinklar blir enkelt. Nätet är tillverkat i starkt PE-material. Det är därför möjligt att träffa med vanliga fotbollar utan att skjuta genom nätet.

POPULÄRA KATEGORIER

Maskiner & ställningar för styrketräning (7)

Löpband (2)

Yoga & pilates (36)

Övriga träningsmaskiner & utrustningar (10)

Träningscyklar (10)

Fria vikter (23)

Båt- & vattensporter (16)

Biljard (1)

Cykelvagnar (21)

Tält (50)

Golf (4)

Skumgummirullar (11)

Dart (1)

Basket (8)

Idrottsutrustning för allmänt bruk (6)

Billiga sportsaker och träningssaker

På Hanohon hittar du massor med billiga sportsaker och träningssaker för både honom och henne. Här finns produkter för både den vältränade och för nybörjaren. Att träna och hålla igång är bra både fysiskt och psykiskt, man mår så mycket bättre om man motionerar regelbundet. Olika träningsmetoder passar för olika personer så välj en träningsmetod som passar just dig.

Olika träningsmetoder

Om du vill du bygga muskler och uthållighet är maskiner och ställningar något vi rekommenderar. De passar väldigt bra för alla, då risken att göra fel i en maskin är relativt liten. Fria vikter och skivstänger är bättre anpassade för personer med lite mer erfarenhet. Vill du bygga upp kondition kan vi rekommendera crosstrainer, löpband, träningscyklar eller roddmaskiner. Har du som mål att bli lite smidigare och samtidigt starkare är yoga och pilates någon vi varmt kan rekommendera.

Mycket prisvärda kvalitetsprodukter

Det finns även andra produkter i vår webbutik för både utomhusaktiviteter och inomhusaktiviteter som exempelvis camping och vandring, biljard, bordsspel  och dart. Våra produkter är väldigt prisvärda. Vi jobbar ständigt med att ha så låga priser som möjligt men vi gör aldrig avkall på kvalitén. Vi har som mål att sälja produkter som verkligen håller under en lång tid, och vi hoppas att du hittar prisvärda sportsaker och träningssaker som passar just dig vår webbutik.

Passa gärna på att besöka Barnstugan.se om du söker efter billiga barnsaker och leksaker eller Zoomat.se om du söker billiga husdjurstillbehör online.

ikon-billigt-mork

PRISVÄRDA PRODUKTER

ikon-frifrakt-mork

FRI FRAKT PÅ ALLT

ikon-returer-mork

14 DAGARS ÖPPET KÖP

ikon-saker-mork

SÄKER BETALNING