POPULÄRA PRODUKTER
HÖGST BETYG
  • HÖGST BETYG
  • UTVALDA
  • NYA

Träningscykel remdrift svart

1 524 kr
Den här robusta motionscykeln blir ett utmärkt val för att motionera i hemmet. Den är utrustad med ett svänghjul, en LCD-display och en justerbar sadel och kommer att ge dig ett effektivt träningspass. Du kan överse din prestation på LCD-displayen som visar information om förfluten tid, nuvarande hastighet, sträcka och förbrända kalorier. Träningscykeln är ergonomiskt utformad. Sadeln kan justeras horisontellt och vertikalt. De halkfria pedalerna möjliggör optimal kraftöverföring från dina fötter till pedalerna. Pedalremmarna kommer att se till att dina fötter inte glider av pedalerna av misstag. Det mikrojusterbara motståndet och precisionsbalanserade svänghjulet är friktionsfria för en smidig, tyst och underhållsfri drift. Fitnesscykeln måste monteras.

Pure2Improve Skivstång set 20 kg

1 159 kr
Denna mångsidiga uppsättning från Pure2Improve är perfekt för bröst, biceps, armar, triceps och ryggmuskler. Den består av 5 kg viktskivor, två 1,25 kg viktskivor och en 2,5 kg skivstång och har en total vikt på ungefär 20 kg. Denna uppsättning låter användaren välja vikter enligt behov för olika övningar. Viktskivorna är tillverkade i cement med plastskal så att de enkelt kan säkras till stången med de medföljande fjäderlåsen. Dessutom har skivorna ett fint färgschema som gör det lätt för dig att identifiera de olika vikterna.

Pure2Improve Träningsset för hoppövningar svart

530 kr
Träningssetet för hoppövningar från Pure2Improve hjälper dig att förbränna kalorier och träna utan att känna onödigt obehag. Detta set är designat på ett ergonomiskt sätt för att minska belastning på dina muskler, samtidigt som den stärker din förmåga att gripa tag i saker och hoppa på samma gång. Med ett komplett träningsset för hoppövningar kan du dessutom träna hemma eller på valfri plats. Bli vältränad och starkare med träningssetet från Pure2Improve.

Pure2Improve Medicinboll med handtag 2 kg grön

913 kr
Stärk din kropp med den här medicinbollen med handtag från Pure2Improve! Det finns oändligt med övningar som du kan göra med den och du kan även träna hemma. Du kan välja att träna ensam eller i par. Medicinbollen är ett viktigt träningsredskap för dagens atleter och för rehabilitering. Med denna stora, tunga och solida träningsboll kan du träna olika muskler och muskelgrupper hemma, på gymmet eller under uppsikt av din fysioterapeut. Pure2Improve erbjuder färgkodade träningsbollar med handtag i olika viktklasser från 2 kg till 10 kg.

Pure2Improve Ryggsträckare

629 kr
Denna ryggsträckare från Pure2Improve är ett effektivt verktyg för att förhindra ryggproblem och hjälper till att stärka ryggmuskler. Ryggsträckaren är tillverkad av plast och är väldigt hållbar och slitstark. Tack vare sin unika design kan den ge dig den lindring du länge letat efter. Ryggsträckaren avlastar, lindrar värk och smärta, ökar flexibilitet, förbättrar hållfasthet och är även ett stabilt men ändå bekvämt stöd.

Motionscykel magnetisk drift och pulsmätning XL

4 174 kr
Den här robusta och extra stora motionscykeln med magnetisk drift blir ett utmärkt val för att motionera i hemmet. Den är utrustad med ett svänghjul med 8 valbara motståndsnivåer, en LCD-display och en justerbar sadel och kommer att ge dig ett effektivt träningspass. Du kan överse din prestation på LCD-displayen som visar information om förfluten tid, nuvarande hastighet, sträcka, förbrända kalorier, odometer och puls. Displayen har en hållare för en surfplatta så att du kan använda din surfplatta eller titta på en film medan du tränar. Motionscykeln är ergonomiskt utformad. Sadeln kan justeras horisontellt och vertikalt. De halkfria pedalerna möjliggör optimal kraftöverföring från dina fötter till pedalerna. Pedalremmarna kommer att se till att dina fötter inte glider av pedalerna av misstag. Både det magnetiska motståndssystemet och det precisionsbalanserade svänghjulet är friktionsfria för en mjuk, tyst och underhållsfri användning. Transportrullarna i basen gör det enkelt att flytta runt cykeln. Golvstabilisatorn gör cykeln stabilare. Träningsutrustningen kräver montering.

Set med skivstång och 2 hantlar 60,5kg

2 912 kr
Detta set med en ergonomiskt utformad skivstång och hantlar kommer göra att du kan utföra ett stort antal övningar mycket enklare och säkrare, hemma eller på gymmet. Setet innehåller 1 skivstång, 2 hantlar och 16 viktskivor. Setet har massiva, krompläterade stänger med fjäderlås (skivstången), halkfria grepp, och räfflade skivstångslås (hantlar) för säker fastsättning av viktskivorna. Du kan träna utan att behöva oroa dig för säkerheten. Viktskivorna är tillverkade med ett hölje i robust PE. De kan kombineras på olika sätt för att möta olika träningssyften. Leveransen innehåller 1x skivstång, 2x hantlar, 6x 1,25 kg viktskivor, 4x 2,5 kg viktskivor, 4x 5 kg viktskivor, 2x 10 kg viktskivor och 6x skivstångslås.

Roddmaskin med 5 nivåer luftmotstånd

2 199 kr
Vår funktionella roddmaskin erbjuder en utmärkt möjlighet för träning av hela kroppen. Denna kompakta roddmaskin är perfekt för de som vill träna i hemmet. Den kräver endast lite utrymme för att ställas upp, och du kan sedan genast börja träna. Enheten erbjuder effektiv och skonsam träning som stärker de större muskelgrupperna, inklusive ryggen, benen, armarna, magen och skinkorna. Den kan även stimulera blodcirkulationen. Denna träningsmaskin har motståndsarmar med hydraulisk cylinder som kan justeras i 5 nivåer och en manuell motståndsratt så att den uppfyller olika styrkebehov. En inbyggd LCD-display kan övervaka och följa din hastighet, tid, sträcka och brända kalorier. Den tjockt vadderade sitsen är väldigt bekväm. Dess slitstarka stålram gör den stabil och hållbar. De halkfria fötterna förhindrar att golvet repas och gummihandtagen ger dig ett bekvämt grepp.

POPULÄRA KATEGORIER

Maskiner & ställningar för styrketräning (35)

Löpband (2)

Crosstrainer (4)

Yoga & pilates (37)

Övriga träningsmaskiner & utrustningar (15)

Träningscyklar (22)

Fria vikter (41)

Skumgummirullar (11)

Träningsband (7)

Roddmaskiner (5)

Medicinbollar & träningsbollar (17)

Armhävningshandtag (4)


Billiga träningssaker online

På Hanohon hittar du massor med billiga träningssaker online för både honom och henne. Här finns produkter för både den vältränade och för nybörjaren, vi har all utrustning du behöver för att lyckas med din träning.